Köpråd - enkelt & bra bil 5-25/30 tusen kr.

Behöver köpråd när det gäller en bra, enkelt bil. pris up till 25 000 / 30 000 kr max. behöver d till jobbet. så jag slipper o sova hos polaren varje fre-söndag då jag jobbar nattskift. märke e inte direkt något viktigt grej. men vill helst att den har airbag ( förare/passagerare) ac (abs) ( men inte ett måste) och den ska vara säkert och köra !!! och enkelt o fixa ifall det blir problem ( går lätt och få tag på reservdelar ) några förslag? och just varför du valde denna bil ! ( för och nakdelar med den) Tack



Svar på inlägget: Köpråd - enkelt & bra bil 5-25/30 tusen kr.



Några önskemål på förbrukning och prestanda? Saab går att få tag på billigt, säkra bilar och en med turbo är mkt prestanda för pengarna. Annars räcker den budgeten precis till en Bmw 525i E34 av den sista årsmodellen, E34 är i sig en av Bmws mest välbyggda bilar och det sägs att en bil är aldrig så bra som när den slutar att tillverkas. 525i är snål men är ändå pigg och går att dra på rätt bra med även om den inte är en raket heller. Nackdelar? Försäkringspremien kan vara (men troligtvis är den) dyrare än till genomsnittsbilen.


Köp min 460 Turbo = )


Volvo är svaret, vad var frågan? Edit: Eller en SAAB: http://www.blocket.se/orebro/Saab_900_2 . =8&w=2


Ska den vara ekonomisk så köper du dig en VW Golf 1.4 eller 1.6 då kommer du billigt undan vid pendling


gör en sökning efter köpråd och summan, det ger extremt många svar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka