"Köpråd" ford mondeo årsm. -02-07

Hej Tänkte höra vad folk har att säga om ford mondeo årsmodell 02-07. Vad som är bra och dåligt, svagheter. Vilka årsmodeller som kan vara bättre än en annan. Både diesel och bensin.



Svar på inlägget: "Köpråd" ford mondeo årsm. -02-07



Ingen som har åsikter?


köp en ifrån 04 och upp åt då dom fixade till listerna i dörrarna då dom började rosta för dom lossnade eller va det va:P men som sagt en 04 helst titta på 05 då man kan vara säker på det. annars så är det nog en bra bil en 2,0 liters på 145hk är rätt billiga i drift skön bil tycker jag stora man sitter bra i dom. lycka till med köpet(;


Okej, det är farsan som är sugen på en mondeo. Tror han har hittat en 2,5l v6. Den är ju säkert dyrare i drift än den du nämnde. Är v6:an en bra motor då?


vet inte hur v6 an är men tro nog att den är bra men som sagt v6 dra ju mera än 2,0 men är ju piggare (;


Dom årmodelrena rostar i falskanterna. 2,5 V6 är en riktitg trevlig motor men tar som sagt en del bränsle. 2,0 motorn på 145hk känns väldigt trött i en så stor bil. Köp en en från 05 å nyare så borde dom inte ha börjat rosta än. Men det kommer dom tyvär att göra för eller senare.


kolla dörr huv baklucke falsar för rost. en del dörrar är inte utbytta på garantin utan bara renslipade, omkittade och lackade på insidan av dörren eller huv,lucka. Det lär rosta igen. endel har fått nya dörrar med samma kitt som satt på från början och dom kommer också att rosta. så det kan se bra ut fast det är skit. Bäst är när dörrarna är utbytta mot nya som har levererats okittade från fabrik och blivit kittade av lackeringsverkstaden eller skadeverkstan innan lack. leta sliprepor på insidan eller om där är en lack kant mellan insida och framsida på kanterna. kan va svårt att se dock.kan finnas en lack skarv under dörrgummilisterna också om jag inte mins fel,kolla där. sen en ford är ju alltid en ford ha ha


som sagt kolla 05 och uppåt för att vara på säkra sidan och åk och prov kör en bästa är ju trotts allt att känna efter sj och skaffa sig en egen uppfattning. och ford är en prisvärd bil haft många av dom så länge man sköter om dom så.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka