Köpråd mer ljud till BMW 850 V12

Ngn som har tips på alternativ till original avgassystemet på BMW m70 V12 motorn, skulle gärna höra sången från 12:an som ju inte låter alls i original, det får gärna vara lite dovt och mullrigt i lägre farter och stadscruising, och inte störa för mycket i autobahn fart, kollat lite klipp på Youtube men tycker att det mesta låter gällt och illa av det jag hört där.. Några tips ngn, kanske ngn byggt ngt eget? tacksam för tips..



Svar på inlägget: Köpråd mer ljud till BMW 850 V12



någon form av spjäll-lösning då? alltså ett tyst system, som kan göras mer andningsvänligt via ett spjäll före ljuddämparna, som släpper ut avgaserna framför bakhjulen lämpligtvis. Någon effektökning alls kan du nog inte räkna med, men ljudet när man öppnar spjället lär vara porrigt. Som att köra upp bensinen och behålla den samtidigt: )


Många äldre jänke-bilar brukar utrustas med sk. elektriska cutouts som Hedning beskriver. Då kan man själv reglera ljuddämpningen med hjälp av ett enkelt knapptryck i två lägen: AV eller PÅ Jag antar att original avgassystemet har flertalet ljuddämpare och katalysatorer så det enklaste vore väl att fixa ett par kat-ersättare och om inte det vore nog; ett par fullflödes sportljuddämpare...


har kollat på cuouts på you tube och det skulle va kul o ha:) nån som vet var man få tag på de?


Bruuum http://www.dmhperformance.com/ecutout.htm (dock inte sverige, men man kan inte alltid få allt;D )


* Mycket bra tips tycker jag!


http://www.youtube.com/watch?v=H4gWUlXTewc


Flowmaster's



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka