Köpråd ang SMT6 Piggyback.

Tjenamors. Går i tankarna om att turbokonvertera min Bmw cab. Och hade då tänkt att skaffa mig ett annat styrsystem. Och efter vad jag hört så ska SMT6 vara ganska smidigt att installera. Vad jag nu undrar är helt enkelt ifall det är ett bra val? För, nackdelar? Ska man satsa på något annat. Och ifall det är någon som har ett liggandes så kan det ju hända att jag är intresserad



Svar på inlägget: Köpråd ang SMT6 Piggyback.



smt-6 är ett piggyback system och funkar mest som tilläggs insprut till det odinarie insprutet. har det själv fördel- manipulera orginal systemets singnaler pga tex andra spridare, smidigt, billigt, enkelt nackdel- inte mycket funktioner, manipulera orginal systemets singnaler pga tex andra spridare funkar inte i closed loop läge= bilen går fett som -f-n smartast är att ta singnaler i från ordinarie system och köra smt-6 som tilläggs sprut med seperata spridare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka