Köpråd Laptop

Hej Jag vill köpa en ny laptop. Som ni alla vet finns det ett hav utav datorer. Jag vill lägga runt 5000 till 6000 kr och det ska vara en 15" . Jag hade tänkt att använda den främst till Voddler och liknande, men den ska även klara av lite tyngre program. De datorer jag tittat på är: http://www.pccity.se/product/datorer-pc . e-l450-12e http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=482673 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=499948 Kom gärna med egna förslag.



Svar på inlägget: Köpråd Laptop



Jag hade kört på HP:n av dom tre. Har själv alltid kört på HP när det gäller laptop och har fungerat kanon för mig det är säkert inte fel på dom andra två men men


Jävla HP det är ju bara skit med dem... Farsan köpte en ny för 9000 funkar inte alls någe bra trög som fan. Nätverket ska hålla på krångla hela tiden etc. En av mina kollegor köpte en ny som det bara är problem med. Sen min HP fastnar om man inte ställer den 90 grader alltså på sidan. Sen alla skitprogram man får med som man måste sitta och hålla på avinstallera det första man gör e asjobbigt. Sen är Acer skit spricker i skärmarna (3 av 3 datorer av olika modeller som jag vet av som gjort det.) Jag hade nog kört på Asus, Zepto vet jag inte så mycket om men de har grymma datorer också! sen slipper man få med skitwindows (om man nu inte vill ha det) http://www.zepto.se/Shop/Config.aspx?co . ookid=1511 Den kanske då har du egna uppgraderingsmöjligheter också


Låter som om ni råkat ut för ett par rejäla måndagsex av datorer... Dock kan jag hålla med om Acern, tjejen hade en som sprack i gångjärnet. Dock så länkar du till en Zepto med Celeron-processor, vilket i mitt tycke, inte är vad trådskaparen efterfrågar då Celeron är Intels budgetprocessor som presterar därefter. Av de tre som trådstartaren länkade får jag säga att HPn är bästa valet, men jag hade hellre satsat på http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=503953 om jag vore du, dock så går priset upp till 6500:- när man börjar känna igen butiksnamnen.


Jag hade satsat på en rejäl dator med lite kvalitet i, tex Zepto. Skippa Acer, HP och annat lite halvdant. Det håller inte på samma sätt helt enkelt. Jag har själv en Acer Aspire, och det är den bästa laptop jag haft. Men jag kan knappast förneka att den hade varit ännu bättre om den hållit ihop ordentligt... Dell har jag bra erfarenhet av också, har varit igenom ett riktigt helvete med ett par riktigt dåliga datorer med dem. Och visst var det tråkigt med dålig dator, men de gjorde i alla fall riktigt seriösa försök för att få det att fungera. Ambition som de flesta övriga datorsupporter är mil ifrån, datorn var för övrigt en stationär XPS. Deras laptops har jag bara bra erfarenhet ifrån. Edit: För att förtydliga så är Acern den bästa bärbara jag haft, men jag har aldrig haft en Dell laptop. Däremot så har familj haft, och på jobbet (inom dator/IT branschen) körs det både Dell laptops och stationära med bra erfarenheter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka