Audi Coupe 2.8 -94, Vill ha köpråd!

Hej! Efter att ha ägt Honda i många år så har jag tänkt byta till en Audi nu.. De är då en Audi Coupe -94 jag spanat in, kan ni inte ge mig lite råd och tips om denna modell? Dyra delar? Kända fel? mm mm.. Bilen jag ska kolla i helgen är den här.. http://www.blocket.se/horby/Audi_Coupe_ . _4&w=3 Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Audi Coupe 2.8 -94, Vill ha köpråd!



förutsätter att det sitter en 2.8 AAH motor i den, 12 ventiler, hyfsat skottsäker, dock inte ovanligt att de läcker lite olja från topplockspackningen nere i V:et mellan topparna, märks dock ganska kvickt då oljan rinner ner på kattarna och osar fan.


Haha ok.. är det inte 24v på en sån här? Står fortfarande och funderar, svårt att bestämma sig


www.12v.org har massor med nyttig info att läsa. Även sökfunktionen på www.nordicaudi.com ger bra svar. Mvh Tommy


näpp, det är en 12-ventilare, såvitt jag vet gick audi från 12 till 30 ventiler, tror inte de haft någon med 24, men det har nog Goffen bättre koll på än mig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka