Köpråd Lancia A112

Hejsan jag har fått ett erbjudande att köpa en Lancia A112 för 4000kr som ska va rostfri och med renoverad motor. Felet med denna är att motorn läcker olja och att en bakbroms ligger på när man tryckt på bromspedalen. Är det värt att köpa den? Är det svåra fel på dessa bilar? Är det nåt annat man ska tänka på vid köp av dessa? Tacksam vid snabba svar



Svar på inlägget: Köpråd Lancia A112



Renoverad motor som läcker? Men visst, det är ju en rolig entusiastbil. 4000 vet jag inget om men det är ju inte speciellt mycket pengar. Bromsen handlar väl bara om att ta isär o göra rent. Kan inte vara så knepigt.


Jag fick nyss veta att det kan va en packning mellan växellådan och motorn som läcker. Ägaren vet inte säkert


Läcker det mycket så måste det ju fixas. Är det vid vevaxeln så innebär det ju en del jobb. 4000 låter väl mycket faktiskt?


Jag får åka och titta ordentligt helt enkelt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka