Köpråd: Mobiltelefon runt 1500:-

Jag vet att det fanns en tråd om just mobiltelefoner aktiv just nu, men som sagt var den fortfarande aktiv och jag ville inte "sno tråden" Och dom snackade om mobiltelefoner som är mkt dyrare än vad jag hade tänkt spendera. Hursomhelst! Jag tänker inhandla ny telefon snart då min nuvarande driver mej till VANSINNE. Högtalaren är trasig, skiten laggar, fryser, stänger av sej själv när den känner för det, knappar glappar och så är skärmen så nött att man ska ha tur ifall man kan se vad det står när ljuset ligger på. Äran går till SE och deras skit K660i Så nu vill jag ha lite tips. Jag har några egna ideér, men jag vill höra era oxå. Kriterier:*Musik spelare, Har telefonen inte det så är den i fel årtionde. *Bra batteritid, Att behöva ladda batteriet efter bussresan till och från skolan tex skulle vara orimligt. *Användarvänlighet, Alla har inte små tjejhänder, så telefoner som SE W890i och deras löjligt små knappar går bort. *Gärna finesser! Som Touchskärm, bra applikationer eller nytänkande. Saker som kamera och 3G är inte intressant, så det kvittar. Prisklass: 1.500:- +- Ett par hundra kvittar Tack för er tid, och ha en trevlig helg



Svar på inlägget: Köpråd: Mobiltelefon runt 1500:-



Är inte 3G viktigt för dig så hade jag köpt mig en Nokia 5130 Xpress Music, ser ut att vara mycket telefon för pengarna, ingen värsting då, men duger nog allt. Kostat 990:- på elgiganten.


Inte så upphetsande kanske, men säkerligen funktionsduglig Och billig var den ju oxå, skriver upp den i "listan"


Finns det ngn på garaget som kan utala sej om denna telefon? Samsung GT S5230 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=436612 Den verkar ha fått bra omdömen och är bland dom populäraste telefonerna i 1500:- klassen enligt prisjakt. Den verkar mest "bang for the buck." Synd bara att man måste köpa en adapter så man kan använda riktiga hörlurar, men man kan väll inte få allt. Om ngn vill kolla in den närmare på YouTube så får ni söka på "Samsung Tocco Lite" (Tydligen vad den kallas i USA)


Två andra alternativ med touchscreen i den prisnivån: LG KU990i Viewty Kostar någon hundralapp över 1500. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=425585 LG KP550 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=351454 Jag valde mellan dessa när jag köpte telefon i somras. Blev den översta eftersom den skulle ha något bättre kamera och lite sånt. Nackdelen med de är väl som du skrev på någon annan att vanliga hörlurar inte passar utan att du måste köpa hörlurar som är anpassade för just LG. Lika när det gäller att föra över bilder om du inte har kortläsare eller blåtand på datorn.


w200i fyfan va jg är nöjd haft den i nå år nu och den funkar perfekt och den håller riktigt bra fast de n e ju inte så värst ny den har iaf allt man behöver i en mobil


Jag har faktiskt kollat på den undre, Den verkade liksinnig den jag visade faktiskt. Men jag gillade Samsungen bättre. Och Viewty har jag egna erfarenheter utav, och eftersom kameran inte är intressant så kan jag inte påstå att det finns ngt övervägande argument för den telefonen. Men att du tog dej tid att tipsa är jag glad över!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka