Köpråd: Seat Ibiza Cupra, tips och trix!

Hallå! Nu är de så att jag letar som en gnu efter en fin Seat Ibiza Cupra(2)! Dock ingen än som fyller mina krav. Dock slog det mig då jag inte vet ett dugg om Seat, är det något speciellt man bör kika efter på dessa modeller(mer än allmän koll)? Hur ser det ut med kamremsintervallerna? Egna erfarenheter av dessa bilar?



Svar på inlägget: Köpråd: Seat Ibiza Cupra, tips och trix!



ingen ingen?


Jag & min kille kör en Seat Ibiza Cupra -01. Vet dock inte om det är 2'an. Vi bytte kamrem i början på sommaren tror jag, runt 12000mil. Har inte varit nå stora problem i övrigt med den bilen vad jag vet. Lite slitagedelar är såklart bytta. Men annars har den funkat fint. Eller så har vi bara haft tur Dock ett problem som dom ofta har. På babageluckan mot rutan så är det nästan alltid rost på dom modellerna! Det verkar vara standard. Våran kommer vara till salu så småningom. Svart med svart skinnklädsel



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka