Köpråd Crx-740

Jag förstår inte frågan...



Svar på inlägget: Köpråd Crx-740



Detta kvalar ju lätt in bland årets absolut idiotiska inlägg.


hahahaha, har aldrig skrattat så mycket, vilket hat man får mot sig bara för att man tycker japanskt är bättre, det är tydligen fel att inte tycka om volvo här på garaget, 740 har ju trotsallt "tjänat landet med värdighet och har dagligen mött faror som trottoarkanter, diken, gropar i grusvägen och sportluftfilter i händerna på en ful finnig artonåring som har kollat på fast and the Furios om kvällarna, Och överlevt trots många stupade kamrater!" haha


Vad har du rökt för nåt? kan jag få lite av det kanske? Vad har en CRX med F&F jettan att göra? och varför skulle man köra runt utan luftfilter?


Volvo är jävligt bra bilar, och framför allt stryktåliga. Men de orden stämmer in på en hel del andra bilar med, även en hel del japaner!


Fort: Crx. Brett: 740.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka