Köpråd Volvo 850 GLT eller SE

tjena! Vilken är att föredra. Någon som har kört båda som kan utala sig om skillnaden motormässigt? Har hört att 2.5 SE/GLE ska vara betydligt slöare och dessutom dra mer soppa?



Svar på inlägget: Köpråd Volvo 850 GLT eller SE



Jag skulle inte ha valt en 850. Sattsa hellre på en 960. Dom är mera för komfort och bakhjulsdriven Men för att svara på din fråga så tycker jag att du ska ta en GLT. 2.5 SE är inge speciell. //Din käre vän Persson121


Skipa 800 satsa på en fin 900


jag redmoderar se 2,5. tycker dom är goare att köra än glt, kanske är för att glt måste man varva mer för att få effekten.


köp glt...punkt slut.


GLT utan tvekan! vet inte vilken årsmodell du ska köpa men det skiljer ju åtminstånde 30hk mellan GLE och GLT, och det gör skillnad. Dom drar ändå ungefär lika mkt soppa.


Jag har kört båda, dock GLT med manuell och SE med automat. Tyckte att SE med automat var rejält slö, växellådan kändes som att den var ifrån stenåldern Sportknappen gjorde det inte så mycket roligare, segade mer på växlarna. Gillade mer GLT, det blir en rätt rejäl kick när man börjar dra över 4000 varv och växellådan var trevlig enligt mitt tycke Kolla utrustningen, dom första kan ha rätt lite utrustning. Så ta en GLT fast kolla försäkringskostnaden, vet att om en GLT skulle stå på mig så skulle den ha kostat lika mycket som en motorstark sportbil och då kändes det bättre att köpa en sportbil om den skulle stå på mig


Tror du 940in är roligare? Det går ju knappast lika bra men nu kommer snön!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka