Köpråd: en ny småbil

Är det någon som har tips på vilken småbil man skall köpa?



Svar på inlägget: Köpråd: en ny småbil



billig? liten skit samma vilken motor det är? Toyota


Toyota Aygo verkar ha väldigt låg milkostnad om man köper sprillans sett mot andra bilar.


Din budget? Vart kör du mestadels? Kör du mycket, hur många mil/år? Krav?


Ford ka =P


Toyota Aygo ja. Helt klart där har du en bra bil för pengarna, och ford behöver inte nämnas i närheten av en Toyota


Toyota Aygo är bästa förlaget du fått hittills...skit i Fordarna


Ja vad fan ska man med en ford till! man vet ju att det är skit, och så är det ju


Don´t think so...


i know so






Nya Polon?


Polo är bara skit som Golfen, min syrra bytte koppling nu den hade gått 11k mil vafan är det? inte nog med det stod den på verkstaden för att den inte starta för ett halv år sen


Nya Polo är mkt fin, likaså Aygo även om den åtminstone inte känns som kvalitet på samma vis. Å andra sidan visade en ny Aygo sig vara billigare i milkostnad än en begagnat "vanlig" småbil i ett test av Teknikens Värld. Ny bil till priset av en begagnad, inte så illa det... Ford är inget jag skulle våga köpa, har känt på nya Fiesta och Ka och de känns begagnade redan från början. Plastiga, gnekar, lådan är kärv och knepig osv. Ja tror det ligger nått i när folk säger att Ford är en ettårsbil... (ser inte helt fel ut åtminstone) Så Aygo eller Polo beroende på budget, man blir lite nyfiken på hur lodisen kan avfärda en helt ny bilmodell som skräp föresten?


Ja det kanske är lite skillnad på den helt nya och den lite äldre, får väl hoppas det


Har provkört en Aygo och blev brutalt besviken, är ju knappt dörrsidor på dörrarna, bara plåt.. Fulaste mätarna jag skådat och högre vägbuller än jag någonsin hört. Det märks att den är billig. Skoda Fabia kan jag faktiskt rekommendera, har kört många mil i morsans och det är bra kvalité för det låga priset!


Kanske är din syrra som inte kan koppla? Nej jag är ingen VW fantast. ont: Toyota aygo alla dagar i veckan, man kan till och med sitta bak i bilen.


Hon kör budbil och då lär man sig tillslut, ja hon kan koppla budbilen har det inte varit några fel på


Bara onödigt att klanka ner på vw för att (antagligen) din syrra köpt ett dåligt exemplar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka