Köpråd! Grym Snabb Streetcar Fast Med Lite Comfort?

Om någon säger komfort så tänker jag direkt på Tyskland, tyvärr. Men en Lexus kanske går att få snabb. Är ju Toyota-nörd, men vet inte hur komforten ser ut i en Supra.



Svar på inlägget: Köpråd! Grym Snabb Streetcar Fast Med Lite Comfort?



Komfort finns det för mycket av i en original Supra.


Corvette C5 Z06 Nissan Skyline R34 GTT BMW M5 E39 -02 Audi RS4 -02


jag måste bara få säga min mening:P TOYOTA Aristo tiwnturbo de är lexus gs300 med supra motorn de är otrolig skön att åka i och läskigt snabbt om man vill. du kan få en aristo som är i top skick för 150 resten spara du till vad du vill:P


Amen to that...


Själv tycker jag att de flesta sportbilar har schysst komfort original, kanske ingen lyx-merca komfort men tillräckligt för att det ska vara skönt. Men om man nu är ute efter mer komfort än prestanda så lutar det väll åt Tyskland och deras bilar, kanske någon AMG eller M5? M5 E39 är väll den senaste modellen av M5 som ligger under 250k, jag tycker själv att det är en bra blandning av komfort och prestanda i den, vet dock inte hur det ligger till med priserna på försäkring till de.


+1 på RS 4


RS4 är inget dåligt alternativ=) Så jävla synd att evo VII, VIII och ix har så dålig comfort. Annars så är evo min favorit bil, tack för alla alternativ och fortsätt att fylla på då jag tror det ligger i mångas intresse att läsa denna tråd=)


Förstår inte varför man ska bry sig så mycket om komfort om man äger sin favorit bil, inte köper du väll en bil för att sova i den?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka