Köpråd : Bakhjulsdriven bil - Omkring 5-6000 SEK.

Hey venner. Nu har jeg sökt på forumet, og fandt en gammel tråd omkring hvad man skulle vælge at köbe nu her, men kunne ikke finde ud af hvad folks mening er om bilerne. Jeg skal ha mig en bakhjulsdriven bil ( for the fun of it ) og den skal koste omkring en 5-6000 sek. Det er de penge jeg har at lege med. Jeg har kigget lidt på: Volvo 740 BMW e30 Ford Sierra Toyota Starlet (no-go) Opel omega () er der andre ? Og kan i evt. finde nogen til priset ? Jeg har kollat på både blocket og bytbil og er ved at go CRAZY ! I want to buy it the 1. of October.. og sorry for the language.. im not good at swedish yet... (danish) Bor i Oxie by the way, så det må gerne være tæt på Tack så mycket fellows..



Svar på inlägget: Köpråd : Bakhjulsdriven bil - Omkring 5-6000 SEK.



Volvo 740, Ford Sierra och Opel Omega var dem bäst lämpade av dessa. The best one of those youve listed are Volvo 740, Ford Sierra and the Opel Omega. You dont get that much car for 6000 sek, but it should not be too hard to find one!


Bmw E30 kan du få för den summan som nämnts Ford Sierra och Volvo 740 är roliga bilar också //CarpeDiem


jeg syntes at bilerne er svære at finde men tak ! -CarpeDiem - Wooops, det var också E30 jeg mente det er rettet..! tack..


Bmw för den pengen är ofta slutkörda, visst du kan hitta en fin men klaga inte på märket när bilen rasar I den här prisklassen är Volvo det säkraste kortet, tätt följda av Opel och Ford...


För den summan kan du säkert hitta en skaplig Volvo 360


Tack for alla svarene ! Jeg har funnit en gammal Ford RS2000, men den skal besiktas og er avstäld. den har dog lite rust. Hur er reglerne for at inregistrere en bil igen, efter at den har varit avstäld ?


Är den avställd så är den troligtvis inte avregistrerad. Betala skatten så är den påställd igen.


og hur mycket er skatten på ? Er det en slags fordons skat man skal betale varje år eller hur ?


Jo det är en årlig skatt, som beror på fordonens vikt (eller nu för tiden, fordonets utsläpp). Om du kollar upp bilens vikt på https://www21.vv.se/fordonsfraga/ så kan du sedan jämföra denna i tabellen på www.autopower.se under "diverse" och "omräkningstabeller"






Ooh, fett link ! tack !!! Jeg har dog et frågan til..! Der står følgende: Besiktningstermin: 2009-07-01 - 2009-11-30 Senast godkända besiktning: 2008-10-03 Vägmätarställning: 031501 Skatteuppgifter Fordonsskattepliktigt: Ja Årsskatt, kr: 1452 Återbetalning vid avställning, kr: 363 Betalningsmånad/er: december Vil det sige at bilen har kört 315.010 KM ??? For på blocket står der: Miltal: 14 000 - 14 999 Og vil det sige at man skal både betale skat, og besiktige den snart ?


Den bilen kan du besiktiga när som helst för tillfället, men senast den 30/11. Skatten skall betalas i december. Mätarställningen anges i km (i de fall jag sett) och ovanstående betyder i så fall att den rullat 3150mil i oktober 2008. Den mätarställningen är bara vad som står på mätaren vid besiktningstillfället, om mätaren bytts ut eller skruvats tillbaka spelar ingen roll. Inget att gå på alltså


Ah tack Rquired !! Det hjalp.. Er der kanske nogen som kenner en besiktnings mann som kanske kan overse et par fel hist og pist ?


har fået lavet en deal og köber nu en ford Escort RS 2000 ;D Den skal nok også blive cool til vinter !


Fwd? :o


4x4 vel ? er den inte ?


................................ goddamnit.. det er den inte nej... trode lige..


Köp en volvo 240/740/360 eller sierra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka