Köpråd Ford focus 2.0 1999 kombi

2 liters motorn med 96 kw Jag tänkte inhandla en bil då jag behöver drag. denna focus får dra 1350 på b kort vilken låter possitivt. Ac kyler inte som den ska, men antar att det bara är att fylla på köldmedel. gasen var relativt tung och jag tyckte bilen var lite slö på låga varv (1000 - 2300 om jag hade hittat dragläge hade bilen dött, så slö kändes den) upptäckte jag under provkörning Rost på insidan av skuffluckan hittade jag.. men det är väl standard på de lite äldre fordarna? vad är det för fel jag bör leta efter innan köp? denna har gått 19200 m Hur långt brukar focusarna rulla innan de börjar strula?



Svar på inlägget: Köpråd Ford focus 2.0 1999 kombi



Focus är ingen höjdare, varken som bil eller när det gäller driftsäkerhet. Köp en äldre Volvo, Bmw, Mercedes, japan eller vad du nu hittar. Det är mycket mer, mycket bättre och mycket pålitligare bilar. AC: Anta att den är kass, så blir du inte besviken när mer köldmedel inte räcker. Gasen: Testa att smörja, slö på låga varv beror på vad man jämför med. Det är ingen raket denna direkt... Rost: Ja de rostar en del, men lite rost på en 10år gammal bil tkr jag inte är något att höja ögonen för. Som sagt, du får en betydligt bättre bil i en *se ovan*. Dessutom är de lite större och stadigare (läs som tyskt eller svenskt) betydligt trevligare och starkare dragbilar än vad Forden är. Så hitta motsvarande sådan som får dra det du behöver, jag kan rekommendera Bmw E36 Touring. Den är verkligen en pärla att dra med. En 328i får dra 1520-1550 på b-kort lite beroende på, och det gör den utan problem. Jag har dragit betydligt mer än så utan att den kändes klen. Sedan finns 323i som får dra en 1450-1490 nånstans, 320i som får dra nått liknande osv. En 4a duger förstås, men sexan är härlig att ha Om du inte vill ha Bmw är Mercedes lika goa dragbilar, en Volvo är inte helt fel att dra med den heller men jag håller den lite lägre än tyskarna. Audi vete *** Så kika vidare på Blocket är mitt råd


Focus ligger i topp när det gäller bilar som gillar att rosta...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka