Köpråd: Snabb bil av nyare årsmodell, snygg och bekväm, vilken ska man välja?

tja ja har tänkt mig köpa en bil och då utgår jag från design invändigt och utvändigt. det jag har att välja på är: vill ha en snabb bil snygg och bekväm. har just nu en s40n audi a4 -06 snygg utifrån men inredningen är kass, dock panelen är nog från 20 talet, men mysigt med den röda färgen inuti. honda civic type-r -07 snygg utifrån inredningen är kanske för sportig? bmw 320i - 06 riktigt het bil utifrån och inifrån, men kostar mycket mer också s40n - kjolpaket osv inredningen på volvo kan jag säga att den är nog de snyggaste jag har sett av alla dessa bilar. fast jag ser det mer som en familjebil. har ni mer förslag på bilar? så är det bara att säga till



Svar på inlägget: Köpråd: Snabb bil av nyare årsmodell, snygg och bekväm, vilken ska man välja?



S60R kanske?


En Bmw 525i E60, med M-paket är det en riktigt snygg bil! Också får du en roligare motor än 4an i 320.


Av ren erfarenhet kan jag mer än varmt rekommendera en BMW 525i E60 M-sport!...den är helt underbar! Den är grymt härlig både att köra och åka med i!...sen är den så sjukt läcker också!


Kolla vem som dök upp, just deras 525a jag tänkte på. Men var för lat för att leta upp en länk


Haha härligt! Fast Audi gör galet fina bilar också! Visst är inredningen i A4 lite åt det tråkiga hållet rent designmässigt...men vilken kvalitetskänsla!...kan jag säga av ren erfarenhet också då pappa ägde en innan E60n!


Vad är dina begränsningar när det gäller pris och årsmodell? Jag skulle personligen vilja rekommendera en BMW E46, men dom har ju några år på nacken nu.


Kan verkligen hålla med om Audis inredningar, tråkigt? Skulle hellre vilja kalla det stilren och solid. Även i övrigt håller Audi stilen. Finns en hel del modeller man skulle kunna tänka sig där...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka