Köpråd: Billjud i VW Polo GTI

- Hur presterar nedanstående system i min bil? Svår fråga att svara på kanske? - Är priset 14.000 kr inkl montering, allt kablage och låda för basen ett bra pris? Allt är helt nytt och det är en butik som gör monteringen. - Finns det bättre välljudande/presterande saker för samma pengar? Huvudenhet: Kenwood DPX503UY Framkit: DLS MS6A Reference Sub: DLS RW10 i 18L sluten låda Slutsteg: DLS CA51 Performance Edit: Ändrat till rätt bas.



Svar på inlägget: Köpråd: Billjud i VW Polo GTI



Säker på de inte var RW10 i 18L sluten låda.? Annars ser det bra ut, priset är ok med, det tar ett tag att montera grejer ordentligt o göra en låda.


Du har helt rätt, det är 10-tummaren jag menar. Är detta alltså "the cream of the crop" för pengarna?


Allt beror ju på tycke o smak, har inte hört detta såvitt ja kan minnas så jag säger inget vet bara att RW10 är en välljudande hifibas. du bör ju kunna lyssna på det innan du köper iaf. Men inga tvivel att det kommer spela på i din lilla bil iaf.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka