Köpråd - Drivsätt på bilen ex 4wd

Tänkte köpa en nybil. Funderar på om jag ska köpa en bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven. Om jag köper en fyrhjulsdriven bil vad är det för bilar jag ska köpa då? vilka har bra fyrhjulsdrivning? Prisklass 50 - 100 000 Och bilen ska användas till att köras hårt, inte svina utan hårt. Eller borde jag köpa en framhjulsdriven bil? dom är oftast mycket billigare, fast dom är väl tråååkigare? (Har bara ägt framhjulsdrivna bilar)



Svar på inlägget: Köpråd - Drivsätt på bilen ex 4wd



Jag hade köpt mig en Audi S2 eller S4 för dom pengarna trimvänliga motorer, stabila bilar samt 4wd så klart ska du ha rwd så hade jag kört på någon Bmw eller Mercedes!


Ta det i din blogg tills du kommit på en eller max ett par bilar du verkligen söker köpråd om, då startar du en köprådstråd om det inte redan finns en kring just din modell. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka