Köpråd: Ny bil för 200.000 kr!?

- Liten sportig bil som är rolig att köra - 2009 alt 2010 års modell - Max 200.000 kr Alla förslag välkomna!



Svar på inlägget: Köpråd: Ny bil för 200.000 kr!?



2009 års Caliber Srt4, 240.000 ny så det borde kunna gå för 200 tusen nu. 285 hästar samt fullt andvändbar!


Opel Corsa OPC är snabbaste småbilen runt Nürburgring och har vunnit i massa tester. Bör gå att få för runt 200k. Kan du tänka dig att ta en 2008 så kan du få en Astra OPC för det priset. 240hk och riktigt grym gokartkänsla. Astra GTC är liknande bil men snikigare och "bara" 180hk. Alternativ kan väl vara Ford Focus ST, Honda Civic Type R kanske? Golf GTI kan eventuellt ligga i den prisklassen med.


http://www.blocket.se/malmo/Dodge_Calib . amp;last=1


Ingen utav bilarna går att få för 200.000 kr.


den där var ju från handlare ny, inte beggad. Dessutom stod inget om utrustnignsnivån. Enligt mig så är Calibern iaf mest "Bang for the buck" idag.


Oja, en bil från en kursad tillverkare lär ju vara dundergrym.


Ställ upp han mot hitlerkälken din då?


Kan ju lova att kvalitén på min bil är bättre än den på Dodgen... Förlorar jag ett race? Knappast, man måste komma hel över mållinjen för att vinna.


Ni småpojkar som leker "min pappa är bäst" kan ta det via PM.






HAHA, Fyndigt värre! han kanske ska köpa en Audi för pengarna, för 200 000 får han väll ett dörrhandtag. Audi är väll minst Bang for the buck idag, dessutom så lär Dodgen kunna backa förbi mållinjen innan din rackelaudi kommit fram.


Mm. Men FireTraxx har rätt i dethär fallet. Amerika är väll inte världskänd för sin kvalite. Och det säger jag inte bara för att han råkar köra rätt sorts bil Men för 200k Hade jag satsat på nånn tysking. Golf V Gti kanske inte -09 -10 års kanske. Men helt klart värd pengarna


Aha står det något om att han vill ha någon spec kvalite i bilen? ne de va sportig bil för 200k 08/09 visa någon sportig tysk för 200k som e såppas ny


Liten - JA Sportig - 150hk på ~1000kg + gokart känsla som fan, Sen äre en 1.8T motor. Så det finns gott om chip. - JA 09/-10 årsmodell - JA 200k - Billigare! Så saknar du ngt har du typ 50k budget att fixa det på. http://www.blocket.se/stockholm/Polo_GT . =4&w=3 Och kom inte och säg att den är fånig för att det är en Polo. Den e ju fan astuff


Haha så sant som du säger men fan kolla sätena:P och min syrras arbets bil en vw caddy 07a har PRECIS samma inredning med mitt consol mm det är också lite Gäj. Men annars är dom feta fast så e de ju felhjuls drift;)


Ja men då har du fortfarande 45k över efter att du köpt ett chip. Så ny inredning? och vaddå fel-hjul? Vad äre för mening med att sätta hästen bakom vagnen? haha!


Dom är inte världskänd för sin "kvalitetskänsla", vad vet du om kvaliten i sig? har provsuttit en Caliber srt-4 och inget fel alls i den bilen. Motsvarande Audi går ju på 500 tusen, och audin är inte 200 000 kr bättre. Calibern går dessutom jättesnålt och fint!


Lånade en polo gti o den var rent skit .. dålig kvalite på inredning o satt helt fel i den hade sido stolpen mitt i synfältet så fick böja mig fram för att kunna se åt vänster


Men det här går ju att vrida på i evigheter. Vad vet du om kvaliten i en 500k Audi? Och du tror inte Polon skulle gå snålt då? Nu har jag ju inge papper på SRT:n. Men den ser ut att väga en del. Jag säger upp mej ifrån denna diskussion för att detta kommer aldrig sluta. Och jag hoppas TS hittar det han söker.


Tyvärr är det så att Audin är 200 000 kr bättre, nya amerikanska bilar med sitt plast får bilarna att verkligen kännas som riktigt skit, sen att dom inte håller alls lika bra som en tysk bil(Audi, bmw, mercedes), bara det kan du ju säkert tjäna igen dom 200 000 kr över ett par år. Har också provsuttit en Caliber srt-4 och ja... vi har tydligen delade åsikter om vad som känns bra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka