Köpråd vilken bil ska jag köpa 850glt/940?/bmw 320/318is??

tja jag är inte inne i körkortsåldern än men ska köpa bil nästa sommar å börja fixa till lite, då undrar jag för och nackdelar med bilarna uppradat, effekt, delar, soppaförbrukning, lättmeckade sov jag behöver sedan för ska kunna packa en del, å vill inte att den ska dra allt för mkt så turbo är nog inget altenativ.



Svar på inlägget: Köpråd vilken bil ska jag köpa 850glt/940?/bmw 320/318is??



behöver inte dra mer för att det är en turbo, men jag skulle nog valt 318is av dom iaf


Jag skulle också valt en 318is! Har aldrig kört någon tyvärr...men vad man har hört så ska de vara riktigt roliga att köra osv! De väger inte mycket, har en liten motor...så bensinförbrukningen lär ju vara...helt ok!


En 318iS e30 från 90 o framåt har fler hästar än vad en 320 har och drar ändå mindre bensin så jag rekommenderar också en sådan isånnafall.BMW gör väldigt fräcka och prisvärda bilar, köp inte en volvo bara.. www.autopower.se kan du kolla för tips angående bmw's


Inte på pappret, då skiljer det 10hp upp till 320i. Men 318is sägs vara nerskriven för att passa bla italienska skatteregler. Någon större skillnad i prestanda är där inte, men 318is är snålare och kanske ett smartare köp om man tvunget inte vill ha sexans ljud och karaktär. Ska du köpa bil om ett år känns det dumt att välja modell nu, marknaden kommer förändras såpass mycket och priserna kommer sjunka så helt andra modeller blir tillgängliga till det pris du tänkt. Bättre att ta en koll när det är dags tycker jag. Men av ovanstående tycker jag 318is låter som det bästa köpet


satsa på en 855 t5:a riktigt roliga bilar och drar ändå inte så mkt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka