KÖPRÅD: Rolig och skön förstabil för max 50 000 kr.

Hej, vill köpa bil. Det jag söker är en bil upp till 50 000 kr. Helst inte kombi. En bil som ser bra ut och är ny. Men den ska också ha bra med krut under huven. En rolig bil helt enkelt, bra komfort och rolig att köra. Någon som har tips?



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Rolig och skön förstabil för max 50 000 kr.



lite jobbig kombination med ny och bra med krut under huven.hur mkt unger "huven" har du tänkt?


Minst 120 hk, men den ska ha bra köregenskaper också.


saab 93 aero:) volvo 850 t5 bmw e36


audi a4


Ingen av dem är "Nya".. men bra förslag för jag tror inte TS vet vad en ny bil igentligen kostar om han vill ha en för 50 tusen... men en kinabil får han nog för dem pengarna... Men en GTI bil borde passa TS rätt bra då dem (oftast) drar relativt lite soppa också honda CRX golf GTi (både 2 och 3) Kadett GSI Astra GSI Vet inte om man får en golf 4 GTi för 50 men kanske den är ju det självklara valet annars... Skoda octavia är ju inget skit heller... finns i RS med 180 hk men är osäker på vad man får ge för en sån, skoda är igentligen en maskerad VW nuförtiden så det är fina kvalitétsbilar det också


Hur menar du med ny, vilka årsmodeller tänker du på? Det där stämmer bra in på bmw E36, en 328i Coupé låter som något för dig. Verkar Bmw intressant står det du behöver veta på www.autopower.se under "begagnatguiden" Andra alternativ; Mercedes 230/300ce (låg förbrukning eller prestanda, välj själv) och Alfa Romeo 156 (mycket och framför allt nyare bil för pengarna)


En v70 t5 då, eller 2.5t t.o.m för ett goare register? För 50k kan du få tag på en 99:a


Han ville inte ha en kombi, så S70 känns mer passande kanske?


Den här ser helt okej ut. http://www.blocket.se/dalarna/S70_t5_21 . amp;last=1 Dock medföljer inte fälgarna, men det prutar/köper du till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka