Köpråd: Bakhjulsdriven turbobil?

men hallå, prova att söka på "BMW turbo" här på garaget bara. Det kommer fram 313 st. OK att det finns ett par tre modeller som har turbo original, som tex 745i e23 och gamla 2002 turbo, men du kan ju inte påstå att det är direkt ovanligt att turbokonvertera BMWs?



Svar på inlägget: Köpråd: Bakhjulsdriven turbobil?



Efter att ha läst TS inlägg igen förstår jag att han var ute efter en bil med turbo, inte något att konvertera. Lite tråkigt att då rekommendera ett märke som i princip aldrig sysslat med turbo, får väl skylla på att jag är trött.


Oj förlåt 313 st totalt. Hur många blir det kvar om man fimpar just originalbilarna som jag inte pratar om? Och jag tar självklart förgivet att alla dessa ombyggda är reggade med turbo för gatan?


Hahaha man kan ju inte utgå från att alla finns på garaget, e30 turbo är ju lika vanligt som mat på ica


mr2??? toyota mr2 turbo


Ehh ! Vad är det för skitsnack att Volvon är så dålig, du har en hel rallyvärld i Sverige som åker Volvo RWD... Varför väljer inte fler att åka BMW eller riskokare RWD..... ? Anledningen till att jag jämför gatbil med rallybil är våra dåliga svenska vägar. Men har man dåligt självförtroende och vill komma in i innegängen o synas på träffar så välj en flashig bil. Vill du däremot åka brutalfort på gatan och åka ifrån sportbilar bygg på en RWD Volvo.. Det finns så mkt rallyprylar o köpa,,, hur ska en Porsche som är kung på banan hänga med en rallypreppad volvo över tjälskott, länsmansryggar gropar o hål som vi har på svenska vägar. Porschens fjädringsväg/markfrigång är väl hälften utav volvons... Ang. gamla BMWs så har jag åkt Alpina B7 och åker 940 turbo idag. Det är skönt att slippa alla elfel, brustna topplockspackningar, blårök, kokande bilar, slutkörda bottendelar som slukar olja, stödlager som byts varannan månad, bakvagnsbussning och stötdämparbyten titt som tätt då konstruktionen sliter ut dem. diffens upphänging i karossen på min gamla Alpina B7a som lossade om o om igen... Om något betedde sig som understyrda båtar så var det just gamla BMWs... DET OKONSEKVENTA BMW UPPTRÄDANDET PÅ DÅLIG SVENSK LANDSVÄG DÅ BILEN VÄXLAR MELLAN ÖVER O UNDERSTYRNING. Konstruktionen passar säkert bra på bana men jag personligen har aldrig tid att åka på bana... Allt är ett val här i livet du får finna din väg ! Åker du Volvo blir du hånad o nedvärderad av de som inte känner dig. Har bekanta med trimmade 335,Skylines 450/650hk men de vill inte åka emot min BÅT på kurvig väg trots att jag har halva effekten. Inte kommer de ut på sjöisen med dessa bilar heller.. Bestäm vad du ska ha bilen till ? Showa för flickor(pojkar) Gatlegal bil eller stripp/banbil Rödljusåka i centrum eller kurviga landsvägar Stora fälgar o neonljus lycka till....


caromania: varför så gring? Kom med några bra tips själv iställe för att gnälla och överdriva.. Ett par kompisar har haft 200or. Kvaliten verkar va väldigt varierande beroende hur tidigare ägare har meckat med dom och hur mycke ändringar som är gjorda. Många bilar ser jue helt okej ut.. Sen måste man nästan lägga undan lite pengar om de skulle hända nåt.. Tycker Volvo är ett alternativ trotsallt.. Har kompis med 960 och en med 940 turbo med bilstein och sänk fjädrar på. Dom går inte att jämföra 940n känns bra mycke bättre på vägen sen tycker jag automaten kör sitt för att allt ska kännas fel vid buskörning med 960n.


volvo e bra finns massa delar om du vill bygga om,finns o få tag på grejr från skroten bättre än bmw oxså då de e billigare i försäkring,varför slösa pengar på de ja har volvo förra 940 gl som ja hade de räckte med att de var blött ute i rondellerna så släpptde de o den var helt orginal gubbkörd innan mig med helt nya sommardäck ^^ köp en ltt chippa byt westgate sätt dit en väghållningssatts o kör o ha skoj !


Mr2 turbo hade ju varit ett bra alternativ om du dubblade budgeten. Tror mk3 suprorna väger 1700kg, så dom är ju inte lätta men finns ju många med om man trimmar lite så märks det ju mindre. s13 tycker jag känns lite lågbudget i inredning och så...Men lätt trimmade är dom Min röst gå på att spara mer och köpa en mr2 turbo


mercedes c230 kompressor






Du känner inte att det där är något överdrivet, du menar att alla Bmw får sitta och parera sladd på landsväg? Bara för att vägen är ojämn Volvo är en kanonbil, rejält byggd och i Sverige (åtminstone) finns där en uppsjö utav delar. Stort utbud och låga priser betyder inte automatiskt bäst, det innebär bara att Volvo är tillgängligt för fler.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka