Köpråd: Chevrolet Blazer

Blocket surfat lite och blivit sugen på Chevrolet Blazer från sent 90 tal. 4.3 liters V6 4wd som får dra 2 ton + Pris ca 30 000 kr Vad finns det för vanliga fel på dom?



Svar på inlägget: Köpråd: Chevrolet Blazer



Undrar också detta! Automat 95a med 4wd, vanliga fel? Vad ska man titta efter?


Rost som på alla andra bilar, annars så måste dem provköras och kännas på så att dem växlar rätt och servats. Vet inte hur V6an är då jag bara vet folk som har/haft Blazer med V8


Okej, är detta samma som s10an? att den kommer till Sverige utan rostskydd? Va o kollade på 2 st s10 igår, den ena hade fått underredsbehandling och den andra hade stötdämparfästena bak rostat bort och ramen va på väg att vika sig. Ska provköra denna i veckan o se om den verkar okej, mer tips?


Verkar käka spindelleder:http://www.bilsmart.se/101850_chevrolet . ?year=1998 Och med den bränsletörsten kan man lika gärna köra V8..så resonerade jag innan jag köpte Cherokeen!


Köper man en sån bil så är det lika bra att köpa V8. När du drar stora vikter, vilken motor tror du kommer dra mest? Slö v6 eller stark v8?


4.3:an är riktigt bra, den är långt ifrån slö. Den S10:a jag har haft erfarenhet med hade just 4.3:an och hade efter 26K mil inte klagat någon gång. Förutom rutinreparationer behövde bilen aldrig något mer än en bränslepump. Dessutom är 6:an riktigt bra att dra släp med. Drar en del bensin, men förutom det är det en utmärkt dragmotor.


Halvdan: Tack för bilsmartlänken! Thunderbird88: Det är min flickväns föräldrar som vill köpa bilen. Dom drar nästan aldrig släp, och jag antar att v8an kanske är lite dyrare i inköp? Tynnerstroem: Tack för svaret, detta är bilen vi tänkte på http://www.blocket.se/uppsala/Chevrolet . 10&w=1 Verkar vara en 4.3a det också. Låter lovande, får åka och kolla på den nu i veckan


Kan säga att V-8 & sexa har ungfär samma pris för att folk tror att den är törstig. 4,3 sexan vet jag inte mycket om men det finns en uppsjö av roliga eftermarknadsbitar till den, dessutom är den inte trött direkt. Pass er för blazer 2wd bara, titta i mitt fotoalbum så ser ni varför


Okejokej, då vet jag att om denna bilen inte är något att ha så kan dom kika på v8 också då , som i sin tur borde ha lite bättre andrahandsvärde sen när dom säljer den vidare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka