Köpråd: Jeep Wrangler

Hej! Håller på att kolla lite efter en vinterbil/ "ha kul med bil" Sneglat in på Jeep Wrangler men är helt nollad på dessa modeller. Det jag undrar mest är vilken årsmodell man ska ha och vilken man inte ska ha. (om det kom några uppdateringar) Tänk lägga 30-45.000:- Undrar också vilken motor man ska satsa på har hittat en 2,5L och en 4L 6:a Är det en 4 eller 6:a i 2,5 litaren? Samt hur är kvalliten? Är dock inte rädd för att skruva lite. denna har jag kollat lite extra på: http://www.blocket.se/alvsborg/Jeep_Wra . amp;last=1



Svar på inlägget: Köpråd: Jeep Wrangler



Det är 4.0 som du ska satsa på dvs sexan. 2.5 är fyran...


Ok, är det förgasare på alla årsmodeller av 4,0l? Eller kom det insprutning sen.


Har för mig att det är sprut på alla 4.0. Men är inte helt säker på det, knalla in på http://www.jeepsweden.net/ och fråga där dom vet allt om Jeep..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka