Köpråd: Intercooler! :)

Tjena tänkte fråga om nån vet nått bra och billigt intercooler kit!? Har kollat på: AUTOBAHN88 TUBE AND FIN FMIC KIT 600X300X76MM http://www.realcar.se/images/prod250/mievo694957.jpg Nån som vet om det är skit eller är nått att ha ? Mvh Martin!



Svar på inlägget: Köpråd: Intercooler! :)



På tok för stort för att passa på din motorcykel.


vad ska den vara till för bilmodell? ska det vara till en EVO? Finns ju universal annars..


om de är till 740n så har jag en fin ic med slangar och rör som bara ligger.


Inte hojjen, de e till en Evo!


bara att handla!


Jag beställde en intercooler på realcar. Fick vänta 5 veckor sen fick jag beskedet att dom hade inte min intercooler utan jag fick välja om jag ville få pengarna igen eller vänta 4 veckor till. Så förbered dig på att de kan ta tid.


ok men köpte du en sån där Autobahn då eller?


Japps sånt kit, men jag tog pengarna


ok men du vet inte om de är nått att ha eller är de bara skit? De ända jag har hört är att dom har klagat på slangklämmorna. ?! MVH






Jo vi har förstått det nu...... Rensar lite. mvh Jonas/moderator


I/C & silikonslang/slangklämmor från klracing.se + lite avgasböjar från biltema & lite svets så har man det hemma BILLIGT


jag beställde från collex tyling.. tog 2 veckor sen hade jag det hemma jag är helnöjd med icen


jag beställde också från ab88.co.uk vad de nu heter autobahn88 mer än halv år nu.. först fick ajg grenrör som skulel till supra TT fast man beställde till non turbo,, sen fick ajg skcika tillbaka sen dess har de inte hört av sig..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka