Köpråd: Rolig och snabb bil med drag på hjulen

Tjena. Dags att köpa ny bil men velar lite på vad jag ska köpa. Är ute efter en bil som är riktigt rolig att köra och med lite drag under huven. inte allt för dyr gärna som man kan hitta under 250 000 begagnad. Svara bara om du själv kört bilen. Tack för svar



Svar på inlägget: Köpråd: Rolig och snabb bil med drag på hjulen



BMW M3 E46 säger jag


BMW M3 e46. Jag har tyvärr inte kört bilen själv, men följt med som passagerare när föraren ville visa vad bilen gick för. H-E-L-V-E-T-E vilken bil! Jag tänker själv köpa en om några år.


förstår inte riktigt meningen med såna här trådar?det bästa är väl och prova bilar som man e intresserad av,bara för att nån tycker en viss bil är rolig,bra komfort snabb mm så behöver inte du tycka det?


Testa kommer jag att göra, och kommer köpa de jag själv känner för. Är mest intresserad av tipps därför denna tråden


Jag har kört BMW M3 E46 med vortec kompressor.. OJ OJ snällt ställd med 420-450hk på hjul.. Jag säger som dom andra.. fast jag är en Audi nörd


Jag säger BMW M3 E46 jag också! Körde en förra hösten...oj oj oj vilken bil! Den jag körde var utrustad med SMGll, jag hade dock hellre valt en gammal hederlig manuell! Den jag körde ägs numera av c42ux här på garaget.


M3 E46 även här, balanskonstnär på fyra hjul är det



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka