Köpråd: "Modernt", max 40,000:-

Hejsan allihopa, Det har blivit dags för mig att köpa min allra första bil nu, och jag är ute efter någonting hyffsat "nytt". Jag har lagt en budget på absolut max 40,000:- och bilen ska köpas via en bilhandlare. Jag vill ha en bil som enkelt och billigt tar mig från A till B, oavsett om den första hundringen tar 5 eller 15 sekunder. Anledningen till den lilla budgeten är att jag så småningom planerat att köpa en BMW M3 e46. Jag har en liten lista på önskemål/krav på bilen:- Elhissar (i alla fall framme) - Fjärrstyrt centrallås - Luftkonditionering - Manuell växellåda Resten är inte lika viktigt. Jag har fått en del förslag (Skoda Fabia, Fiat Punto, Renault Clio, Fiat Stilo, Nissan Almera och Volkswagen Polo), men jag är tyvärr ett totalt blåbär när det gäller bilar, så jag behöver verkligen eran hjälp att hitta en schysst bil. Jag är mycket tacksam för svar och all hjälp ni kan erbjuda mig. Med vänliga hälsningar.



Svar på inlägget: Köpråd: "Modernt", max 40,000:-



En peugeot 206 kanske


Honda Civic ? Vti,Vtec eller kanske bara en Lsi? Dricker runt 0.5-0.7 beroende på hur du kör. Full tank på 300 kronor (?) - vilket jag får. Billig i skatt å försäkring! Finns Golf III med eller vf inte en IV ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka