KÖPRÅD Bil för 60 tusen.

Vill ha så mycket prestanda per krona som möjligt.... Sen ska det inte va rostigt o jävligt.



Svar på inlägget: KÖPRÅD Bil för 60 tusen.



skulle rekomendera en volvo s/v70 t5a...kör en själv, bästa bilen jag haft:)


hahaha köper man en volvo för 60K måste man ju va lite efter


Evo 1-3


Håller med kanske nissan 200sx borde få en jäkla fin för dom pengarna och rätt hyfsad prestanda


Är du ute efter en bil som går så fort som möjligt rakt fram? Glöm evo osv då, det är ju bilar som kan svänga också, vad är det nödvändigt för? Köp en Volvo eller Saab istället och ge dig på dem med chip osv, då kommer du få en raket rakt fram i alla fall. För 60k hade jag inte köpt en S60 (tex) och ett chip, utan en T5/T5-R och trimmat lite rejälare istället


Kollade lite på blocket och såg att man kunde få en subaru impreza GT för dem pengarna. Kanske inte i superskick men man kan ju fixa till den efterhand man får pengar. Annars typ en 200sx eller nått i den stilen.


hade nog fan själv satsat på en nissan 200sx bra bilar sen får du en fin me den pengen


En 9-3a med t5 motorn i (röd tändkassett) sen låter du Robban på Nordictuning "pilla" på den lite så har du en kul bil


Lätt att snacka skit om andra när man själv inte har nåt att komma med. http://www.blocket.se/blekinge/Volvo_85 . =8&w=3 Volvo 850 Autotech Steg 7. 430hk på hjulen. Pris: 55 000kr. Slå det...






Åter igen, detta är inget köpråd det är allmän chatt om hurvida volvo är bättre än något annat. Vill du ha en bil för 60000kr så knappa in det på blocket och leta själv. När du hittat kandidater så sök efter köprådstrådar på de bilarna, hittar du inget lämpligt så starta en ny tråd om de modeller du funderar på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka