Köpråd: opel calibra eller audo coupe? vanliga sjukdomar på bilarna?

tja jag ska köpa min första bil och jag har tänkt att det ska vara en opel calibra eller en audi coupe eller någon annan bil i samma prisklass med sportkupe och minium 150 hk och med möjlighet att chippas. och mina frågor är: vad ska jag tänka på vid köpet? vilken bil ska jag välja om jag vill ha en bil med power att tälva mot kompisar men även ha till att glida runt i på stan? vilka sjukdomar finns på på den jag ska välja som drabar nästan alla? kom med förslag på andra bilar som håller kraven:P prisklass allt mellan 0-35 000 kr mvh matte



Svar på inlägget: Köpråd: opel calibra eller audo coupe? vanliga sjukdomar på bilarna?



Ingen coupe, men en bil med bra drag i och lätt trimmad är Volvo 850 T5. Går att skrämma rätt lätt upp till 300 hk strecket.


jag hade satsat mina max 35k på en fin 3 serie coupe E36!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka