Köpråd: Baslåda + Steg ( Max 3500 kr)

Tjena , Tänkte fixa ljud till min Bil ( Saab 9-3 SS ). Jag är ute efter en baslåda och ett lämpligt steg till. Har inte så koll på märken och grejer, Så tänkte därför fråga efter lite råd här. Musiken som spelas är Techno dunk & Trance Och det hade varit perfekt om det hela hade hamnat strax under 3500 kr.



Svar på inlägget: Köpråd: Baslåda + Steg ( Max 3500 kr)



Kolla blocket


Då du har en SportSedan så blir det svårt att få en färdig låda att spela riktigt bra, vist kan man få till skapligt tryck med en vanlig sluten låda vänd bakåt men då kommer bakluckan att skramla väldigt mycket. så det bästa i en SS är att bygga en egen låda som spelar genom skidluckan, då får du in allt ljud i kupén där du vill ha det. Alternativt att du köper ett par sjysta 6x9or med steg till och sätter i hatthyllan. Men vet du hur du ska koppla in det hela?


http://www.bilstereoshopen.se/Shop/Inde . =MTEN12SBP Så har du 500kr över



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka