Köpråd: SAAB 93 AERO 01-02

för och nackdelar med saab 93 aero uppskattas nått speciellt man ska kolla efter ? några vanliga fel?



Svar på inlägget: Köpråd: SAAB 93 AERO 01-02



Saab 9-3 Aero är en mkt bil för pengarna. Std. saker att titta är om SID-displayen saknar pixlar, klimatanläggningens display kan drabbas av samma sak. Kolla även om ägaren har gjort vevhusventilations uppgr. för att minska oljeförbrukningen. Om inte, gör detta kostar ca 330kr om du gör det sj eller runt 1000kr på en Saabverkstad. När jag gjorde min på min gamla bil så sköljde jag även motorn och fick ner förbrukningen avsevärt - Kolla rost vid bakskärmen där dörren stängs. - Lyft på gummilisterna vid trösklarna och kolla efter ev. spår av rostbubblor. - Syna dörrarna under list efter galvsläpp (små bubblor i lacken) + - Komfort - Originalprestanda - Stolarna - Utseendet - - T7 motorn är inte det trimvänligaste - Originalchassit kan kännas lite svampigt men med en sänkning blir det fint Mvh


tack! en sänkning är ju självklar(: ska man försöka köpa en orginalbil eller en som är chippad? chip och sportluftfilter är en självklarhet för mej:rolleyes: tips på trimmfirma?


okej tack för svaren ska ut och kolla på lite bilar i veckan


Finns många Saabverktsäder som rekommenderar att göra denna ändå. Skulle inte tvekat på att göra den, då vet man att det är fräscht, de rör ju sig inte om några jättesummor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka