Köpråd: Saab 9000 turbo

Har blivit sugen på att testa vårt andra svenska bilmärke,Saab.Har kollat runt lite på nåra 9000 turbo på blocket.En -94 a turbo verkar intressant,trimmad till ca 230 hk ,15000 tusen ligger den på .Nu är jag helt novis på Saab då ja tills nu varit skapligt insnöad på Volvo så tips o råd tas gladeligen emot av inbitna Saabkännare:)Vilka svagheter/styrkor Saab liksom andra bilmärken har.



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9000 turbo



du som är volvoälskare kommer inte åka saab sålänge för dom är piggare o skörare än volvon,låderna pajjar i parti o minut även om de bara är chippat,så mitt råd är att köpa en volvo..dom håller bättre,om du inte kan skruva själv,då är juh saaben ett alternativ..annars kommer du få leva med tunn plånbok..lycka till


Kör man bara med rätt del av kroppen så håller även en Saab med 400hk... Rost är väl det enda som är jobbigt på 9000 såsom:Nederkant av dörrar samt skärmkanter Annars så är dom goa att köra


Trimmad=hårt körd känns det lite som, kanske bättre att köpa en otrimmad och själv trimma? Så är risken mindre att grejerna levt jävul de senaste tusen milen, speciellt på Saab med småsköra lådor.


det värsta är juh att de är så djäkla dyrt att köpa grejerna o trimma själv,faan slantarna bara rinner iväg,nästan billigare å köpa en bil som d sitter typ steg 3 på o bygga vidare,för man får juh inget för skiten sen om man skulle sälja nånn gång..


Köp ingen oringal ;P min Honda rasta en Saab 9000 2.3 fulltryckare :x haha (A)


Det tvivlar jag ju jävligt starkt på, du har inge film på det elle nåt? 90hk vs. 225hk 1030kg vs. 1480kg Enkel matematik, och kom inte med "det beror på vem som kör".



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka