Köpråd: Bra och billig första bil?

Hej. Om ett tag är det dags att köpa min första bil men vet inte vad som är bra när man precis tagit körkort. Är 17 år just nu, fyller år i början av mars, så det är ett tag kvar men det skadar ju inte att va ute i god väg. Men jag vill ha en snygg och lite sportig bil, helst 4 dörrars. Hade inte tänkt lägga ut så jätte mkt på den heller, max 35.000 kr. Har ni några bra förslag? mvh Jocke



Svar på inlägget: Köpråd: Bra och billig första bil?



Bmw E36, körglad och slitstark. För 35k får du en 328, 193hp som du kör på 0.9 blandad trots hård gasfot. Lite dyrare försäkring på unga, men den kommer stå på en förälder antar jag?


Aa det ska den göra. Gillar den, Känns som det är många som stylar just den bilen, varje bil på blocket var ju stylad. (asså det va inget negativt ) Det är typ en sån bil jag vill ha, utsende messit tänker jag på då. Fler liknade? förslag


Det är många som buskör dem också, så körglad som bmw är så ber dom om det lite... Så se till att kolla och provköra din tilltänka bil ordentligt, på www.autopower.se finns mycket info och en bra begagnatguide om E36an


Ah det va de jag tänkte. Många unga som köper den och byter lite grejer och bara kör. Bra skumade igenom guiden och den verkar mycket bra. Men fler förslag på bilar?


Audi 100 2.3 quattro:) har själv tänkt köpa en sådan, dom är inte så dyra i drift och dom är fina både utvändigt och invändigt ( syftar på c4 karossen).


Bestäm dig för vilken bil du skall köpa sen ber du om köpråd. Nu är det inte köpråd utan allmän chat. Fortsätt gärna i din blogg. Surfa blocket och leta bilar du gillar i rätt prisklass.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka