Köpråd: Huvudenhet(Några tips?)

Dags för en ny huvudenhet så då undrar jag om ni har nått tips på nån bra för runt 3000 kan kosta nån hundring mer. Antingen med dvd eller utan. 1din och skulle vara bra om den hade USB och minneskorts läsare. Hoppas ni begriper vad en trött person som jag skrivit:) //Christopher



Svar på inlägget: Köpråd: Huvudenhet(Några tips?)



Pioneer DEH-P7000UB eller en Alpine CDE-9880R kanske vore något? http://www.pricerunner.se/cl/121/Bil-Au . p;a_1752=1


Jag hadde valt Alpine CDE-9880R som Phaetoon föreslog tex.


Skulle varmt rekomendera nya kenwood BT-8044UY ligger runt 3k eller lite under kanske, men den har allt du söker och lite till. kvalité? ja det är ju en kenwood. mkt bra spelare.


det enda rätta är en alpine 9886r!!.. bra maskin som låter fint.. kolla beg e nog lite dyrare just nu


vad tycker ni om IDA-X200? alpines mp3stereoserie. Om man inte använder cd alls utan bara mp3, är inte den något att stasa på då?


Alpine utan tvekan, riktigt fina grejer


Biltema har mkt bra saker !


Biltema kontra Alpine ... intressant jämnförelse...


Tycker att Kenwood har en del intressanta och prisvärda alternativ.... Mvh






ända på biltema som är värt och se är utgången inget annat jag har själv haft alpinen och den är riktigt bra dock gillar jag pioneer 88rs2:an mer


Nardik har riktigt bra pris på Kenwood's KDV-7241Y just nu.


Kenwood 8044 blir min nästa apparat. TIDSKOMP för 3lakan. KÖÖÖP Men nu behöver inte alla tidskomp eller ens vet vad det är. Pioneer p88 mk1 för 3495kr på mediamarkt i västerås. Demo ex. Bara så ni vet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka