Köpråd: BMW 320i E90 eller liknande, från 2005 och framåt (max ~150 tusen)

Klonkar när du lägger i växel... "rycker" det också och är svårt/omöjligt att köra mjukt? Låter som nånting jag undvikt om jag varit du, att det klonkar från växellådan är inget normalt på en Audi.



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 320i E90 eller liknande, från 2005 och framåt (max ~150 tusen)



Nej jag kan inte minnas att bilen betedde sig underligt, den var inte ryckig utan mest att det var högst ljudbart när växeln lades i (innan jag hade släppt upp kopplingen alltså). En teori en kompis har är att den slår i något under bilen när växeln går i. Borde ha spelat in ljudet med mobiltelefonen, det var verkligen första gången jag hört ett liknande ljud. Som sagt, en polares 1,8T (~2002) är helt ljudfri när man lägger i växeln.


"VÄLJ EN ANNAN BIL" helst utan klonkljud:D


Precis, att den skulle "slå i" förstår jag inte riktigt hur du menar. Men förmodligen är väl nånting i växellådan slitet, från hård körning kanske? Undvik!


Jo jag tror jag förstår sensmoralen av alla era svar Jag ser iaf. fram emot att få prova 325:an jag postade tidigare i helgen!


Gör så, gillade verkligen inredningen i den!


Skulle lätt utan att tveka valt en 320d alt 325d istället. Vilken kraft och är skitroliga att åka omkring med. Riktiga kanon motorer och snåla är dom med. Inget att jämföra med de andra märkenas diesel. Skulle även valt med bmws geartronic låda istället för en manuell. Dessa står sig även grymt bra på begagnat marknaden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka