Vad ska jag ha för bil?

Hej Ska köpa bil i sommar men vet inte vad jag ska ha... För tillfället står det mellan hyundai coupe, mazda rx 8 och civic type R. Det jag letar efter är en bil från -98 och uppåt med en prislapp på max 180K, den ska vara sportig men samtidigt stilren (alltså inte något tuning/styling projekt) Jag tycker om BMW men vet inte vad för någon man ska ha isåfall. Vad ska jag ha!?



Svar på inlägget: Vad ska jag ha för bil?



haha bra fråga ! Om jag va du hade jag köpt en Mitsubishi EVO 5 ! De e mitt råd, tyävrr har jag inga erfarenheter av den bilen men ja hade köpt den ändå om ja hade pengarna !


Läs forumets regelverk innan du postar, http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar det finns MÄNGDER av köprådstrådar, gör helt enkelt en sökning på köpråd och du har att läsa tills snön både har kommit och smält.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka