Köpråd, Navigator

Detta är mitt första inlägg här på garagets forum så om jag postat detta inlägg fel ber jag om ursäkt. Jag funderar på att köpa navigator men har inte en aning om vilka som är bra, prisvärda, dyra eller billiga. Jag var inne i en affär och pratade med en försäljare som rekommenderade Navigon 2110 Max för 1998:- Verkar detta vettigt?



Svar på inlägget: Köpråd, Navigator



kolla in tom tom , har en själv och tycker dom funkar smidigast och dom finns i flera prisklasser , beroende på vilka funktioner du vill ha ,, jag hae en tom tom one den enklaste utan massa annat krafs , mp3 spelare och dylikt


Har en Garmin 205WT alltså den billigaste modellen fast med widescreen. Fungerar skit bra visar allt man kan tänkas behöva se, dock så har den ingen MP3 eller Bluetooth funktion. Men vill man ha de så köper man en vettig stereo istället. Sammanfattning: Lättmanövrerad och förståelig. Schysst touchskärm allt till ett bra pris. Jag gav 995:- på Elgiganten när de hade något erbjudande.


Navigon 7210..8110 eller 7310 är riktigt bra kan jag säga...skulle satsat på 8-serien där. Garmin Nuvi 760 är ganska ok.


Har en Navigon 2110 Max. Funkar klockrent och har aldrig krånglat. Logisk uppbyggd navigation, och en trevlig stor skärm. Mycket för små pengar enligt mig. Men det är ju en dena jag haft också, så lite svårt att jämföra med annat. Men bra är den iaf. Har ganska mycket funktioner också. Bland annat reality-view och fartkameravarnare, vilket är gott å ha.


Jag såg idag att Elgiganten har Tomtom Go 730 för 2490:- Hur är den i jämförelse med Navigon 2110 Max.


Nu har jag varit runt i olika butiker för att prova lite olika navigatorer, men utbudet att prova är väldigt dåligt i butikerna. Den i stort sett enda jag har kunnat prova lite är Garmin Nüvi 255. Är inte den ganska lik Navigon 2110 Max?


Nu är letandet över. Det blev att slanta upp till en Navigon 7310. Har inte hunnit testa så mycket än men den verkar lovande...


Vet inte vad som ingår i den du köpte, men jag köpte Go 730 för två veckor sedan. Betalade 2395kr på Netonnet och i den ingår två års kart uppdateringar, det tyckte jag var värt en hel del. Jag hade en Garmin innan. Menyerna i den gillade jag bätre, men med föråldrade kartor är en navigator inte mycket värd. Skriv hur du upplever din nya, när du kört den ett tag. Kan ju hjälpa andra i framtiden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka