Audi Coupé 2.3E - Black & White - Påväg imot nya mål?

Även solen har fläckar sägs det. Det här är ett "snygga till" projekt. Bilen är ju redan i bra skick, men som pedant så får man rysningar utav även dem minsta felen Så jag ska göra så gott jag kan för att få bilen i tipptopp skick! Och det här kommer inte att bli nå Plast and the furious projekt. Men jag siktar efter ett lite.. modernare utseende. Allt detta kommer nog ligga mest i detaljer. Så vi får se hur det går Kommentarer uppskattas. Kritik oxå, bara den faktiskt är konstruktiv... *Listan med vad som ska göras ändrar ju på sej hela tiden så det är ingen mening att skriva ngt här* Iaf, stay tuned! För här kommer det gå fort när jag väl dragit igång på riktigt!



Svar på inlägget: Audi Coupé 2.3E - Black & White - Påväg imot nya mål?



bilder?


Börjar med att lägga upp vad jag hunnit med hittils Den där jäkla båtratten som satt i när jag köpte den Den föll mej inte alls i smaken! Så väck med den. Och ja, jag vet, det är en Nardi. Men det spelar ingen roll, den är ful ändå Såldes för 1000:- Orginal till höger, en lite modernare till vänster som jag hittade på skroten. Den satt i en 20v. 500:- Fick jag ge för den Personligen tkr jag det ser j*ävligt mkt bättre ut nu. tyvärr finns ingen bild på hur det såg ut med "båtratten" Sen åkte ratten av igen för att kunna montera mätarringar. Måste säga det, det var lättare än vad jag trodde Det här var inte kul! Jag var livrädd för att skiten skulle fara omkull eller nått Iaf, monterat och klart. Kommer en bättre bild sedan. Men, hur der det ut? Ser det "modernare" ut? Eller blev det för mkt "pimp my ride" av det hela?


Du var ju så snabb, jag hann inte med mej.


Jisses den "træratten" var då inte vacker! Bra byte av dig dær


kromade mätarringar är skitsnyggt de detta ska följas !!!


haha, man tackar!


Ja, idag skulle ju nyfälgarna på. Och tro inte på fan att det var något jag hade glömt Jag var ju lagom glad när jag kom dit. Hämta ut fälgarna och gjorde iordning för att lägga dom gamla på hyllan. Men då slog det mej, Jag hade glömt att köpa centrumringar Så då sket det sej. Men istället så så blev det en liten fotosession vid "berömda" Höga Kusten Också pratade jag lite mer med lackeraren om hur allting sulle göras Ni får lite bilder idag oxå! Här är fälgarna som ska på. Ace Dino 17" 4000:- gav jag för dom. Som hittat! Angående hur små saker stör en pedant.... Polera eller lacka? Hmm..... Här ska det snyggas till så gott det går! Sen ifrån sessionen.... Höga Kusten! Haha, Ägaren kom med på ett hörn oxå Tack till _Nille_ För dom hära!


Trevligt projekt som kommer följas Blev bra med nya ratten och kromringarna. Mycket fina planer för den med ser jag, lycka till med byggandet!


Tackar så mkt. Det är roligt att visa vad man gör när man får respons!






Jag har suttit och funderat på hur jag ska göra med mitt insug. Och jag kom fram till att det är mer stil att lacka det. Ifall man ska polera så tar det inte bara jävligt långt tid Utan det är mer "show" bil. Och det är inte det jag är ute efter. Så jag gjorde en VÄLDIGT snabb photoshop på hur det troligtvis kommer bli. Den vita färgen kommer vara samma färg som lackeras på själva bilen, och den svarta kommer bara vara en vanlig svartfärg. Vad tror ni om det? Sen kommer även vissa andra motordetaljer lackas med samma tema.


tycker det ser rätt bra ut så där, blir alltid snyggt med vitt och svart.


Ser bra ut med insuget sådär. Ja, hela bilen såg ju inte så tokig ut den heller


Jag tror svart och vitt kommer passa bra till det jag försöker göra


Trevligt med en alpinvit coupé! Har själv haft en, jag satte dock i mätarringar som var i borstad alu istället. (http://www.garaget.org/?car=6296&image=252697) Tycker personligen det ser bättre ut, men hellre kromringar än inga alls! Angående växelspaksknoppen, jag slipade av min med sandpapper och sprayade den sedan med klarlack på sprayburk. Höll över 4 år utan problem.


Ser bra ut planer på att bygga om till b4 front ?


Gjorde du egna ringar då eller? Det är ju lätt mer värt med sånna isåfall Mkt snygga! Och tack för att du konfirmerade mina planer med knoppen, det var precis så jag tänkte gå till väga ^^


Nej jag köpte dem färdiga, var bara sätta dit och valsa kanten med en penna så satt de som ett smäck. Tror jag gav någonstans mellan 4-500:- för dem.


Vart hittad du dom isåfall? Eller köpte du dom via blocket/Ebay? EDIT: Helröda.. Kanske, det ser, som sagt mer orginal ut. Men det Vit/Svarta temat försvinner litegrann Isåfall får jag nog köra på färgade blinkers oxå. Satt det ser riktigt orginal ut. Så vi får se vart dom planerna leder.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka