Köpråd och allmän info: Mazda MX3

Hejsan alla! Jag är riktigt sugen på en Mazda MX3, då en kompis till mig är under köp vägen till en Nissan 200SX som jag va riktigt nära att fixa, men tråkigt nog han han före mig. Men det jag tänkte va, när jag letade efter delar, framspoiler, sidokjolar, nya baklysen m.m, så hittade jag inget till MX3, utan bara MX5, tänkte kolla om någon vet om det passar på MX3? Kan väldigt lite om det där, med tanke på att jag är påväg att börja hålla på med det här för första gånger, en nybörjare alltså, dock har jag ju pappa till hjälp, haha. Men, tack i förhand för alla tips och allt ni kan ge mig!



Svar på inlägget: Köpråd och allmän info: Mazda MX3



Hej och välkommen till forumet. Jag har ingen aning om Mazdan i fråga, men ett tips är att kolla på rubriksanvisningarna och ändra din rubrik så du slipper få tråden låst av moderator. "Köpråd och allmän info: Mazda MX3" tex. Mvh Tommy


Mazdan e en riktigt schyst bil, det du bör tänka på är att du ska ha den med v6:an, annars kommer du knappt röra dig frammåt. Finns massvis av delar till dessa bilar, gissar bara att du sökt runt på fel platser. Sök på google: mazda mx 3 kjolpaket eller liknande. Mx5 grejerna passar ej då det är långt ifrån samma bil. Kan annars rekommendera mx-3:an, lätt körd, rolig bil, släng på ett nytt kjolpaket lite nya baklycktor och större avgas så har du en frän bil. Lycka till!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka