Köpråd - Audi A3 och liknande.

Hej! Behöver lite tips inför ett bilköp. Är på jakt efter en mer bensinsnål än min som jag har nu. Har kikat på Audi A3, som jag har fastnat för, men jag vill inte ge mer än 30 papp för en bil. Arbetslös som man är. Finns sådana för under 30, men tyvärr inte i närheten där jag bor. Därför har ja börjat kika på lite andra bilar som påminner om en A3:a, det jag tycker är bra med en A3.a är bagageutrymmet, eftersom jag har en hund i bruksstorlek, och vill inte ha en kombi. Har ni nå tips på en sådan? Liten, inte dricka för mycket soppa, max 30 papp. Inte turbo.



Svar på inlägget: Köpråd - Audi A3 och liknande.



Kolla Mercedes A-klass, rymmer en hel del och om du vill ha mer bagage kan du antingen flytta fram hela soffan bak eller ta ut den. Bekväm och stadig bil som en stor bil men lättparkerad och smidig som få. Någon sportbil är det inte men köregenskaperna är trygga numera i alla fall (ingen vält-o-lätt längre) Hittar du en A190 ta den eftersom den har bättre bromsar och bekvämare fjädring än de svagare alternativen. Och undvik stora fräcka hjul då det bara gör den otrevlig! Lycka till med köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka