Köpråd Saab 900c -87

Hallå! Funderar på att byta ner mig från min 900 t -97 till en lite äldre version. Har kollat lite på en 900c från -87 Är det nåt att ha? Har verkligen ingen koll på gamla saabar. Tänkte bara ha den som bruksbil, så bara den tar mig från a till b så är jag nöjd egentligen, men vad är det för skillnad på alla olika modeller som finns? Vad är det för speciellt med just "c"? Nåt speciellt att tänka på? Mycket möjligt att det finns nån tråd redan men det var så mycket att leta igenom och det mesta var gammalt och jag hittade inget om just 900c så jag passade på att göra en ny. Hoppas ingen stör sig allt för mycket på det. Tack på förhand / Jock



Svar på inlägget: Köpråd Saab 900c -87



900 c är en förgasarversion som e sanslöst trött .. Bättre du satsar på en 900i eller nåt


Ok! Har kikat lite på en 900i också. samma pris, men färre mil och nybesiktad. Kanske vore nåt att satsa på istället. 18 extra hästar är aldrig fel.


Klassiska felen är väl rost i nedkant av dörrarna och rostskaddade länkarmsinfästningar. Jag har själv haft en 92. Den gick faktiskt helt okej hade gått 33k mil innan den skrotades. gick ganska bensinsnålt för ålder och mil, låg på 0,8l/mil.


http://www.900klubben.com/phpbb2/viewtopic.php?t=5969 allt du behöver veta. köp en 900 i 16v, bensinsnålaste 900an som finns.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka