Köpråd till bil upp till 20.000kr?!?

Tjena! Är ute efter en pendlar bil för upp till 20.000kr. Kan ni rekommendera några märken eller modeller som fortfarande håller måttet efter 15.000 mil. Jag funderar på en polo för 15.000kr som gått 16.000 mil... Andra funderingar mottages gärna angående topic!!! Tackar!



Svar på inlägget: Köpråd till bil upp till 20.000kr?!?



golf 3 diesel lr bensinare, men polon låter ju bra !


Ford Fiesta 1,1L


mercedes w124 300 td, håller mycket längre än 15.000 mil. misstänker förresten att denna tråd kommer att låsas, samma fråga har varit uppe så många gånger.


Kolla upp Bmw E36, tex 316 eller 318. Årsmodell 96 eller nyare för den har kamkedja istället. Drar inte mer än en liten småbil men är avsevärt mycket stabilare och bekvämare att köra.


Gå till närmsta stora tidningshylla och köp den tjocka tidningen Stora begbilboken, där står det mesta om alla vanliga bilar. Kul läsning även om man inte ska byta bil. En bra liten bil som både är snyggare och billigare än Polo är dessa. (Exemplaret på länker är dock av lite lyxigare modell.): http://www.blocket.se/lund/Fiat_Punto_8 . 14&w=3


Seat cordoba kan kanske vara något. Snyggare än en polo och billigare. Byggkvaliten kan nog vara något sämre däremot.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka