Köpråd: Projektarbete nästa år!

Tjena! de är såhär att nästa år ska vi göra ett projektarbete inom valfritt område så ja tänkte helt enkelt att jag köper nå gammalt o piffar till nu undrar jag vad för nått ja ska köpa? Med tanke på att jag får stå för allt själv och att de är ett projekt arbete så är jag inte sugen på att lägga ut för mycket:P. Tror inte de kommer vara en bil jag fortsätter att köra osv.. Kursen är på 100 timmar men självklart kommer jag lägga ner mer eftersom de är tillåtet. Har funderat på SAAB och Volvo med tanke på priset på deras delar. Har ni några bra förslag så lägg gärna en post här! ha de gött /Bustad. Kom gärna med förslag på vad ja kan göra annars står nämligen en gammal 245:a på gården men den vill ja helst inte ta!



Svar på inlägget: Köpråd: Projektarbete nästa år!



100Timmar är inte mycket även om du kommer att lägga till extra timmar, mitt tips till dig är att begränsa dig till ett område, ex motor eller drivlina annars blir det för mycket arbete att presentera vet själv då även jag fick göra ett 100timmars projektarbete. MVH



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka