Köpråd: 55000 för BMW 320d 99'a?? / nu är den prissänkt till 49900 men vad är ett vettigt pris egentligen åsikter tack.

Hej! har tittat på en 99'as Bmw 320d som dom begär 55000 för är det ett vettigt pris? länk: http://www.blocket.se/dalarna/Bmw_320_d . =2&w=3



Svar på inlägget: Köpråd: 55000 för BMW 320d 99'a?? / nu är den prissänkt till 49900 men vad är ett vettigt pris egentligen åsikter tack.



Nej verkligen inte alldeles för dyr. Visst dom milarna är inte mkt för den dieselmotorn men de e fortf rätt så mkt generellt sett Måste det vara diesel eller?


Kanske någonting? kolla på (www.autopower.se) power börsen Den är inte diesel. 98a rödmetallic 15.600mil Få ägare Fullservad Ej vinterkörd i min ägo Omlackad 07 då monterades M-packet 18 tums sommar har rullat 500 mil Angeleyes oneblock Rödsvarta kristall bakljus ProjektorDimljus ACC Svart inredning Textil och gummimattor Lite billigare vid snabb smidig affär Storprutare mailkompisar och TV4 hör ej av sig


Jag kör mycket så jag vinner mest på att ha en disel istället för en bensinare.


Okej då förstår jag. kolla upp a6 1.9tdi eller a4 dom finns fina av till vettiga priser=) http://www.blocket.se/vastmanland/Audi_ . amp;last=1 http://www.blocket.se/vastmanland/Audi_ . =9&w=1 http://www.blocket.se/dalarna/Audi_A4_2 . =9&w=3 http://www.blocket.se/vasterbotten/Audi . =9&w=3


Om priset är rätt kan du kolla på teknikensvarld.se/bilpriser


Tänkte ta upp frågan jag hade på bmw 320d'n igen. denna alltså http://www.blocket.se/dalarna/Bmw_320_d . =2&w=3 då jag skapade tråden så begärde dom 55k vilket jag kände var ganska mycket pengar för en bil som gått 30k ca. nu är den prissänkt till 49900 och frågan är densamma är det ett vettigt pris. Vad skulle ni tänka er att betala för den.


Det måste finnas bättre exemplar än den? Den har inget M-paket, inga märkvärdiga fälgar, har gått väldigt långt och klädseln ser riktigt grisig ut. Den här ser bättre ut: http://www.blocket.se/goteborg/Fynd_bmw . =4&w=3 M-tech, snyggare fälgar, mindre mil.


Väldigt dyrt för en 10 år gammal bil med massor mil på mätaren och riktigt dåligt utrustad.


Det ÄR dyrt, bilen ser ovårdad ut och har dåligt med utrustning. AVSTÅ. Det finns bättre exemplar!






gillade den sistnämnda länkade 320'in men hur är det egentligen med rostproblem där nere i göteborg. bor i västerbotten så det är hyfsat långt ner för å titta/köpa bilen. men jag skulle vilja höra vad en 320d som gått mellan 20-25k vad som är ett vettigt pris om vi säger att den är utrustad med farthållare och ac. de flesta jag hittat på blocket har gått runt 30 å ligger i pris ca 45-50k


http://www.blocket.se/vasterbotten/BMW_ . 14&w=3 Där har du en 00a i dina hemtrakter. 00an har en finare motor än 99an också. Några tusenlappar dyrare iofs - men det går ofta att pruta bort. "60 000Kr eller bud" står det dessutom.


Det var väl först -02 150hk motorn kom?


Rätt skött är 30k mil ingenting för den bilen, så milen är inget att oroa sig för. Men det skall vara till rätt pris och bilen skall ge rätt intryck i annonsen. Den bilen är för dyr i förhållande till utrustning och mil samt ser riktigt skabbig ut i annonsen. Enligt www.teknikensvarld.se/bilpriser är den värd ca 24000:- vid köp av bilhandlare (uppskattat pris vid köp). Den firman begär det dubbla, tyvärr sätter marknaden priset lite också. Och några E46 för 24k hittar man inte, men 50k är alldeles för mycket. Titta på Bmw 325 tds E36 också, hellre en riktigt fin sådan med dokumenterade mil än en skabbig E46.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka