Köpråd: Slutsteg, välljud, 4 kanaler

Hejsan! Då monsterbas-delen är avklarad, tänkte jag nu börja på lite skoj lattja med lite mera finljud. Har klurat lite och "skissat", och kommit fram till att jag vill ha något runt 90-120wrms/kanal i 4 ohm, 4 kanaler. Focal, Nakamichi och U-dimension har jag hört mycket gott om, men finns det något mer? Är det någon här som har testat SPL Dynamics PRO-3004, TC-704, PRO-4080 och S-6004? Har SPL sen förut och är mycket nöjd med det, dock är det ett bas-steg. Har inte spikat några högtalare än, men jag gillar Pioneer, så det blir troligen något av deras kit i 18-2600:- klassen. Priset, allt från 0-5000:- ungefär.



Svar på inlägget: Köpråd: Slutsteg, välljud, 4 kanaler



Jag är väldigt nöjd med mitt Hertz EP4X (4x100w @ 4ohm) och det ryms inom din prisram.


det steget som förre talare prata om sen detta tror jag vore nice http://ljudshopen.se/produkter.aspx?&am . roduct=425 (har dock inte lyssnat på de)


Precisera vilka modeller du pratar om. Det finns modeller från SPL och uDimension som inte ens är i närheten utav några av de andras modeller..... /Jonas


Mycket revligt val och det är vad ja skulle rekomendera jag med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka