Köpråd: Audi A3 1,8T Sport -01

Hej, Jag har idag varit och tittat på en Audi A3 1,8T "Sport" av 2001-års modell. Eftersom jag inte är så extremt kunnig hoppas jag att någon med lite mer kunskap kan ge mig ett utlåtande, och vad jag bör tänka på. Svart metallic, mycket fin i lacken BSR chippad 150-210 hk BSR avgassystem Sportluftfilter CD Stereo Carguard larm Elhissar Klimatanläggning Servostyrning Sportratt Sportchassi Sportstolar ESP Sommar däck på s3 fälg 17 tums Vinterdäck på audi orginal 15 tums Om man ser till utsidan så fanns det absolut inget att anmärka på, för att vara en 01'a så var den riktigt fin i lacken. Visst en rekond/polering skulle väl inte sitta helt fel, men som sagt, riktigt fin. Inget tyder heller på att den skulle ha mörsat in i något lyktstolpe eller liknande ... dvs. den var inte sne eller så i karossen. Inuti var den även där väldigt fin, allt fungerade om man ser till alla funktioner och mätare ... enda var att värmetempen (mätaren) stod konstant i topp (även vid stilla läge). Detta har säljaren redan nämnt att han åtgärdar om det blir fråga om köp. Vid körning så kändes inget heller konstigt, inga flummiga ljud eller gnisslande. Ett jäkla drag dock ... but that's it Klantarsle som jag var lyfte jag aldrig på huven, men om det blir intressant för köp så kommer jag ju absolut att även ta en titt där. Det allra största ligger väl kanske i att den nu gått 13 000 mil, det är alltså dags för service. Säljaren kommer att genomföra servicen på auktoriserad verkstad så det borde ju inte vara några problem där heller. Vad ligger serviceintervallet på för Audi i det här fallet? Är det något jag bör tänka på när det kommer till just den här modellen? Hur kan jag kontrollera just med Turbo/Chippning att inget ramlar sönder så fort jag köper? Priset är 70 000kr, men billigare vi snabb affär. Har ni erfarenhet av Audi A3 eller bara kan ge mig lite tips och råd, och ju snabbare ... desto bättre ... jag är väldigt tacksam!



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A3 1,8T Sport -01



jag gav 80 000 för min Audi a3 2.0 FSI -2004 som gått 10 000mil och topp fin, vet inte om det säger så mycket men jag skulle helt klart satsat på en Audi 2.0 FSI som kom 03 men kanske för att jag blev så nöjd med den jag har


Jo jag hade antingen sparat eller letat efter den "nya" modellen som ser bra mycket bättre ut. 70 000 för den karossen känns aningen mycket, om det nu inte varit en speciell bil. Om ja får säga mitt då.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka