Köpråd/rekomdation? lack spruta, papper eller plast?

Tjenna, är det nån som vet vars man kan få tag på en bra lackerings spruta ? kvalite... är det bästa att använda papper eller plast då man maskerar? har provat papper men tyckte de gick sådär, tejpen jag hade var värdelös det finns vell nån bättre grepp tejp ? Nån som vet vars man beställer ?



Svar på inlägget: Köpråd/rekomdation? lack spruta, papper eller plast?



Vad ska du använda sprutan till. Garagelack och hobbybruk? Hur mycket vill du lägga på den. Själv har jag använt biltemas dyraste spruta och jag tycker den fungerar bra, men kan inte uttala mig om hur den står sig mot andra. Annars om du vill ha en bra spruta kan du ju alltid gå till ett ställe där man lackerar och fråga om dom har nån bra beg spruta över, om dom tex har eller ska köpa ny, då går det säkert att få ett bra pris. Men en bra spruta garanterar ju inte ett bättre resultat om man inte vet hur man använder den. Jag tycker papper fungerar bäst att täcka med dvs täckpapp och inte tex tidningspapper. Det brukar ju gå att använda vanlig målartejp men den har en tendens att vilja sitta kvar efteråt. Om man känner för att slippa det problemet köper man en lite dyrare sort som är blå, kommer inte ihåg vad den kallas bara. Tejp köpte jag i en målarbutik där jag bodde.


Okej, garage lack kommer det att bli mer av vilken spruta var det du köpte på Biltema är det den för 299 kr ? jag har har provat det för 259 kr och tyckte sådär. jag skulle vilja ha en spruta med mer kvalite tyckte inte riktigt om dom på Biltema, tejpen jag använde mig av lossnade hela tiden, det var grymmt irriterande... men ska iallafall ta en bättre tejp nästa gång



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka