Köpråd: Saab 9-5 2,0t Biopower 2006

Hej! Jag är eventuellt på gång att köpa en 9-5a av 2006 års modell. Den har gått ca 7500 mil och min fråga är hur pass mycket miltalet spelar in i mitt beslut. Den är precis servad utan anmärkning. Lite luddigt kanske, men är det många mil på en tre år gammal bil? Tacksam för synpunkter! Mvh Martin



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9-5 2,0t Biopower 2006



är väll inte så många mil ändå men är vad jag tycker:P och den är väl servad och så ska det nog inte vara några problem.


7500 på 2-3 år är ganska mkt för en bensinare iof men aja Min hade varit uppe i över 32000 mil med den statistiken. Hehe, men nä 7500 går väl å köra om den e RIKTIGT billig, iom att SAAB e värd 0 snart


beror ju på vad den använts till. har den gått som firmabil eller pendlarbil är det inte så farligt tycker jag. För mig spelar det mer in hur man kört bilen än hur långt. Har en -06 som gått 7500mil precis. pendlar med den och har inte ens lpngt till jobbet så tycker inte det är så blodigt.


Det är lite det som är grejen, jag känner den nuvarande ägare och jag vet att han inte är en blyfot på något sätt. Däremot använder han bilen relativt mycket. Jag kommer dock sällan upp i över 1500 mil per år, så då bör den hålla ett tag inbillar jag mig. Är du nöjd annars med din 9-5a?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka