"Köpråd" Honda crx vtec

Börjar bli dags att köpa bil inom kort, och jag har velat fram och tillbaka på de flesta bilmärken. Men fick ögonen för en honda crx vtec eftersom den va lätt och hade ändå ett par hp i motorn, så jag tänkte kul hp/vikt:D Är inte så bra på bilar själv så jag frågade min kamrat om bilen (Han går fordon på gymnasiumet och han är en BMW nörd) Så det ända svaret jag fick var att de va skrot och inget att ha. Hans förslag var så klart Bmw. Så min fråga är om crx vtec har några kända fel/måndagsexemplar man ska passa sig för. Några andra nackdelar som kan dyka upp? Mina fördelar är ju att det är en liten billig bil att äga både bensin och försäkring tror jag:rolleyes: , Och så klart hp/vikt. Mvh



Svar på inlägget: "Köpråd" Honda crx vtec



Klart du ska köpa en CRX, roligare blir det knappt för de pengarna. Kolla efter rost i bakre hjulhus och skärmkanter, takluckan, trösklar... ja i princip överallt Lyssna efter knackande drivknutar. Är det en vtec, dvs med B16a1snurra du är ute efter så är det även vanligt med sk. LMDskrammel, ett skönhetsfel som ej är farligt för motorn. Hörs på tomgång som en tickande ljud. Slitna synkringar är också ganska vanligt fel och ger skrap vid växlingar på högre varv. Lycka till!!


en detalj som kan gå sönder & kostar en slant är fördelaren tyvärr.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka