Köpråd CCI Box

Hade tänkt att köpa en CCI box på tillbilen.se till min 9-3 Aero -03 Nån som har testat eller köpt en sån här och kan ge rosor eller ris? http://tillbilen.com/?artnr=CB-802&cat_id=394



Svar på inlägget: Köpråd CCI Box



Tanken är jättegod. Det enda sättet att faktiskt ha potential till mer pulver. Sen får man väl ändå ta den (särskrivna) informationen med en nypa salt. "Ger jämnare gång, lägre bensin förbrukning och mer effekt. Satsen innehåller monterings tillbehör."


Hur blir ljudet tror du? Nån förändring?


en smula, men inget brutalt.


Om jag satsar på ett öppet avskärmande filter då, har 9-3 Aero -03 nån LMM att va rädd om? Jag vill ju inte satsa på ett öppet om risken är för stor att pajja LMM osv.


Oavsett om du väljer ett öppet (såndär konad sak) eller insats så är det samma risker för LMM, men BARA när man varit duktig och försökt tvätta filtret själv och läst om inoljning på nätet och öser på för mycket olja. Annars funkar det kanon rent så. Sen vet jag inte hur många som tittat på signalen från LMM med öppet filter monterat rakt på LMM... ingen rolig syn. Man bör därför montera en rakbit på minst 15cm mellan filter och LMM. BSR vet jag kollar detta med sina filter så i just det fallet är det grönt. Jag kör öppet filter på min vinterbil bara för det skall snarka lite mer när man gasar, men så fort det finns ambition om att bevara eller öka effekt så går det bort. insatsfilter ger alltid bättre resultat om vi snackar "BPU-trimning"


Det blir BSR optiflow trots allt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka